Omvormers

Omvormers van de beste kwaliteit en prijs

Omvormers worden gebruikt om de opgewekte zonne-energie om te zetten naar bruikbare stroom. Wij selecteren de omvormers van de beste kwaliteit en prijs samen met u voor uw persoonlijke situatie. Wij bieden verschillende merken en types omvormers aan.

Enphase omvormer, Enphase micro omvormer, micro omvormer, Enphase 215, M215 Enphase, Enphase kopen

Enphase omvormers

Enphase heeft meer dan de helft van de residentiele markt in Amerika in handen en is daardoor een zeer betrouwbare partner. Behalve de extra hoge opbrengst door een eigen omvormer achter ieder paneel geven ze de langste garantie op hun producten. Het is een zeer geavanceerd product maar heel makkelijk in gebruik en installatie.

> Bekijk Enphase omvormers

omnik omvormers

De omvormer van Omnik is een stringomvormer waarmee de resultaten uitgelezen kunnen worden via WIFI en Internet. Voor veel klanten is dit een prima optie, en bovendien zeer interessant in prijs.

> Bekijk omnik omvormers

Solaredge omvormers

Met de poweroptimizers van SolarEdge haalt u het hoogste rendement uit uw zonnepanelen. Uw panelen kunnen op verschillende dakvlakken worden geplaatst, met verschillende types panelen. De mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd.

> Bekijk Solaredge omvormers

Steca omvormers

De omvormers van Steca zijn lichtgewicht, zeer efficiënt en gaan lang mee. Bij het onafhankelijke onderzoeksinstituut Photon hebben ze een prijs gewonnen voor de meest efficiënte string-omvormer. De omvormers van Steca hebben een aantal eigenschappen die ze uniek maakt. Dit maakt Steca omvormers de beste keus voor dunne film zonnepanelen, Smart Modules en als u klaar wilt zijn voor energie-opslag.

> Bekijk Steca omvormers

Tigo optimizers

Tigo levert optimizers die zijn te combineren met alle omvormers. Dit maakt ze ideaal om bestaande systemen te optimaliseren voor schaduw. Uw systeem wordt veiliger, productiever en per paneel te monitoren.

> Bekijk Tigo optimizers

Gratis en vrijblijvend advies in de voor u beste zonne-energie merken?

Bekijk al onze blog artikelen