Energiecooperatie eCoBuren

De gemeente Buren geeft sinds juni 2022 middels energiecooperatie eCoBuren een impuls aan de installatie van zonnepanelen op daken van woningen in de gemeente Buren.

In 2023 is deze campagne wegens grote tevredenheid onder de deelnemende leden verlengd om bewoners te bewegen zonnepanelen aan te schaffen. Masters in Solars is door de gemeente Buren geselecteerd voor deze actie.

Zonnepanelen Buren

Bent u woonachtig in de gemeente Buren en geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee met de actie energiecooperatie eCoBuren van de gemeente Buren!

Masters in Solar in geselecteerd als aanbieder van zonnepanelen, waarbij er is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding, breedte van het aanbod en ervaring (in de regio).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Gemeente Buren

Energiecooperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren.

Een belangrijk onderdeel van deze energietransitie is dat zoveel mogelijk van onze energie duurzaam wordt opgewekt. We doen dit op grote schaal door zonneparken te ontwikkelen, maar ook door het stimuleren van opwek met zonnepanelen op het eigen dak. Dit kan zowel een particulier als zakelijk dak zijn.

Bij de meer dan 200 leden van eCoBuren, is er behoefte aan vertrouwde leveranciers waar met zekerheid een zonnepanelen installatie kan worden aangeschaft. Hierbij speelt niet alleen de laagste prijs, maar ook een leverancier die aandacht heeft voor veiligheid en goed voor zijn personeel zorgt. Daarnaast is niet alleen de levering van belang, maar ook de service achteraf, want mocht er een keer iets fout gaan dan is het van belang dat problemen spoedig opgelost worden.

eCoBuren heeft in Masters in Solar uit Wageningen een partner gevonden die invulling kan geven aan deze behoefte van de leden. Sinds juni 2022 is Masters in Solar de voorkeursleverancier voor de inkoopactie zonnepanelen van eCoBuren. Hierbij is de samenwerking gestart voor levering van zonnepanelen installaties aan particulieren.

De samenwerking is begin 2023 geëvalueerd, waarbij de grote tevredenheid bij de deelnemende leden ervoor gezorgd heeft dat deze voor een jaar verlengd wordt. eCoBuren spreekt hierbij een grote waardering uit voor Masters in Solar, dat zij ondanks de heftige marktontwikkelingen in 2022, in staat is gebleken om afspraken te blijven nakomen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en veiligheid. Voor eCoBuren is ondanks alle markthectiek de inkoopactie zonnepanelen zorgeloos verlopen met als resultaat extra waardering vanuit onze leden.

Naar aanleiding van de tevredenheid bij de particuliere leden van eCoBuren wordt binnenkort de inkoopactie uitgebreid met een aanbod voor zakelijke leden. Zowel bewoners als ondernemers in de gemeente Buren kunnen dan profiteren van deze zeer ervaren zonnepanelen leverancier die zijn afspraken nakomt. Wij verheugen ons op de verdere samenwerking met Masters in Solar uit Wageningen.

Steven Hulst

Voorzitter energiecooperatie

eCoBuren

Hoe werkt het?

1. Vraag een vrijblijvende (gratis) offerte aan via onderstaand aanvraagformulier
2. Een installateur van Masters in Solar neemt contact met u op om de aanvraag te bespreken
3. Vervolgens beslist u of u akkoord gaat met het aanbod

Waarom zonnepanelen installeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u zonnepanelen zou willen laten installeren. De belangrijkste redenen zijn:

1. Bespaar geld: Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieaanbieder. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, nu en in de toekomst.

2. Verhoog de waarde van uw huis: Een woning met zonnepanelen is gemiddeld 5% meer waard dan een vergelijkbare woning zonder zonnepanelen. Het is dus een waardevolle investering voor uw woning.

3. Bescherm het milieu: Met zonnepanelen produceert u schone energie, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en minder CO2-uitstoot.

4. Wordt onafhankelijker van energiebedrijven: Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energiebedrijven. Hierdoor heeft u minder last van prijsstijgingen en storingen.

5. Minder afhankelijk van fossiele energie uit het buitenland: Met zonnepanelen draagt u bij aan de energietransitie. Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van fossiele energie uit het buitenland en meer gebruik maken van duurzame energiebronnen.

6. Duurzame oplossing: Zonnepanelen zijn een duurzame investering die bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Contact informatie

Meedoen met energiecooperatie eCoBuren van de gemeente Buren?

 

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen en/of airco.
Bel ons om een afspraak te maken, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0317 76 37 33
contact@mastersinsolar.nl

    Vrijblijvende offerte ontvangen?