Zonnepanelen Zonder Zorgen

De gemeente Wageningen geeft sinds de zomer van 2019 middels de actie Zonnepanelen Zonder Zorgen een impuls aan de installatie van zonnepanelen op daken van woningen in de gemeente Wageningen.

Het Energieloket  heeft deze campagne ook in 2024 verlengd om bewoners te bewegen zonnepanelen aan te schaffen. Masters in Solar is door de gemeente Wageningen geselecteerd voor deze actie.

Zonnepanelen goedkoper door deelname actie gemeente Wageningen

Omdat veel inwoners van de gemeente Wageningen meedoen met de actie, kunnen we de installatie van zonnepanelen goedkoper aanbieden dan wanneer u zelf zonnepanelen laat plaatsen.

Terugverdientijd vanaf +/- 3 jaar

Doordat de salderingsregeling van kracht blijft en zonnepanelen op dit moment Goedkoper zijn ooit, verdienen onze klanten de zonnepanelen gemiddeld in zo’n 3 jaar terug.

Bespaar gemiddeld € 1150,- per jaar

Met 10 zonnepanelen van 430 Wp bespaar je gemiddeld € 1150,- per jaar.
Nog geen zonnepanelen, wacht niet langer.

Verdien geld met je dak!

Vraag nu jouw offerte aan

Zonnepanelen Wageningen

Bent u woonachtig in de gemeente Wageningen en geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee met de actie Zonnepanelen Zonder Zorgen van Wageningen Woont Duurzaam, het Energieloket en coöperatie ValleiEnergie!

Masters in Solar in geselecteerd als aanbieder van zonnepanelen, waarbij er is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding, breedte van het aanbod en ervaring (in de regio).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Waarom meedoen aan Zonnepanelen Zonder Zorgen?

Geen zin, tijd en/of expertise om zelf onderzoek te doen als het gaat om het installeren van zonnepanelen? Dan is de actie Zonnepanelen Zonder Zorgen er voor u!

Masters in Solar is middels een aanbestedingsprocedure van de gemeente Wageningen gekozen als dé installateur van zonnepanelen. Aangezien veel inwoners van de gemeente zich bij dit initiatief hebben aangesloten, kunt u profiteren van lagere prijzen op de installatiekosten en bent u verzekerd van betrouwbare zonnepanelen.

Hoe werkt het?

1. Vraag een vrijblijvende (gratis) offerte aan via onderstaand aanvraagformulier
2. Een installateur van Masters in Solar neemt contact met u op om de aanvraag te bespreken
3. Vervolgens beslist u of u akkoord gaat met het aanbod

Vragen over de actie Zonnepanelen Zonder Zorgen? Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Wageningen Duurzaam of neem contact op via 0317 76 37 33

Waarom zonnepanelen installeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u zonnepanelen zou willen laten installeren. De belangrijkste redenen zijn:

1. Bespaar geld: Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieaanbieder. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, nu en in de toekomst.

2. Verhoog de waarde van uw huis: Een woning met zonnepanelen is gemiddeld 5% meer waard dan een vergelijkbare woning zonder zonnepanelen. Het is dus een waardevolle investering voor uw woning.

3. Bescherm het milieu: Met zonnepanelen produceert u schone energie, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en minder CO2-uitstoot.

4. Wordt onafhankelijker van energiebedrijven: Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energiebedrijven. Hierdoor heeft u minder last van prijsstijgingen en storingen.

5. Minder afhankelijk van fossiele energie uit het buitenland: Met zonnepanelen draagt u bij aan de energietransitie. Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van fossiele energie uit het buitenland en meer gebruik maken van duurzame energiebronnen.

6. Duurzame oplossing: Zonnepanelen zijn een duurzame investering die bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Contact informatie

Meedoen aan de actie Zonnepanelen Zonder Zorgen?

 

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen.
Bel ons om een afspraak te maken, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0317 76 37 33
contact@mastersinsolar.nl

    Vrijblijvende offerte ontvangen?