WoonWijzerWinkel Rivierenland

De WoonWijzerWinkel Rivierenland geeft sinds de zomer van 2023 een impuls aan de installatie van zonnepanelen op daken van woningen in het Rivierenland.

Zonnepanelen Rivierenland

Bent u woonachtig in het Rivierenland en geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee met de actie WoonWijzerWinkel Rivierenland!

Masters in Solar is geselecteerd als aanbieder van zonnepanelen, waarbij er is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding, breedte van het aanbod en ervaring (in de regio).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

De WoonWijzerWinkel Rivierenland

De WoonWijzerWinkel Rivierenland helpt bewoners bij het nemen van stappen op het gebied van het verduurzamen van de eigen woning. Bewoners kunnen een adviesgesprek met een adviseur duurzaam wonen boeken. Maatregelen zoals isoleren, ventileren en warmtepompen komen voorbij. Maar natuurlijk ook de zonnepanelen. In alle gevallen werkt de WoonWijzerWinkel Rivierenland in deze nauw samen met professionele partners.

 

Op het gebied van zonnepanelen onder andere met Masters in Solar. Zij zijn het bedrijf wat werkt op basis van de officiële richtlijnen & keuren en kan daarom de kwaliteit bieden die wordt gevraagd door de klant en wordt vereist door de WoonWijzerWinkel.

Masters in Solar biedt A-merken, werkt nauwkeurig en snel en heeft een prettig klantcontact. Met name dat laatste punt is van essentieel belang. De bewoner komt immer eerst bij de WoonWijzerWinkel en wordt na het bezoek en indien gewenst overgedragen naar de partner. De partner is verantwoordelijk voor het daadwerkelijk offreren en bij opdracht professioneel zorgdragen voor een goede uitvoering. We werken met plezier samen met Masters in Solar. Vanaf de overdracht van de klant tot en met de terugkoppeling van het resultaat (een mooie pv-installatie bij de klant) is Masters in Solar zeer betrokken. Wij werken in de zgn. klantreis nauw samen alles met het doel: een tevreden klant die daadwerkelijk een duurzamere woning realiseert.

Fred van Dijk

Vestigingsmanager

Hoe werkt het?

1. Vraag een vrijblijvende (gratis) offerte aan via onderstaand aanvraagformulier
2. Een installateur van Masters in Solar neemt contact met u op om de aanvraag te bespreken
3. Vervolgens beslist u of u akkoord gaat met het aanbod

Rivierenland

Regio Rivierenland is een samenwerkingsverband van acht gemeenten, gelegen in de Tielerwaard, de Culemborgerwaard, de Betuwe, de Bommelerwaard en het westelijke deel van het Land van Maas en Waal. Deze gemeenten van Regio Rivierenland zijn:

 • Gemeente Buren
  • Asch, Beusichem, Buren, Buurmalsen, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond
 • Gemeente Culemborg

 • Gemeente Maasdriel
  • Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind
 • Gemeente Neder-Betuwe
  • Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden
 • Gemeente Tiel
  • Drumpt, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Wadenoijen en Tiel
 • Gemeente West Betuwe
  • Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren, Waardenburg en Zennewijnen
 • Gemeente West Maas en Waal
  • Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Massbommel en Wamel
 • Gemeente Zaltbommel
  • Aalst, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwewaal, Poederoijen, Zaltbommel en Zuilichem

Waarom zonnepanelen installeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u zonnepanelen zou willen laten installeren. De belangrijkste redenen zijn:

1. Bespaar geld: Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieaanbieder. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, nu en in de toekomst.

2. Verhoog de waarde van uw huis: Een woning met zonnepanelen is gemiddeld 5% meer waard dan een vergelijkbare woning zonder zonnepanelen. Het is dus een waardevolle investering voor uw woning.

3. Bescherm het milieu: Met zonnepanelen produceert u schone energie, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en minder CO2-uitstoot.

4. Wordt onafhankelijker van energiebedrijven: Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energiebedrijven. Hierdoor heeft u minder last van prijsstijgingen en storingen.

5. Minder afhankelijk van fossiele energie uit het buitenland: Met zonnepanelen draagt u bij aan de energietransitie. Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van fossiele energie uit het buitenland en meer gebruik maken van duurzame energiebronnen.

6. Duurzame oplossing: Zonnepanelen zijn een duurzame investering die bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Contact informatie

Meedoen met WoonWijzerWinkel Rivierenland?

 

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen, warmtepomp en/of airco.
Bel ons om een afspraak te maken, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0317 76 37 33
contact@mastersinsolar.nl

  Vrijblijvende offerte ontvangen?