Vrijstad Energie

De gemeente Culemborg geeft sinds de zomer van 2023 middels Coöperatie Vrijstad Energie een impuls aan de installatie van zonnepanelen op daken van woningen in de gemeente Culemborg.

Zonnepanelen Culemborg

Bent u woonachtig in de gemeente Culemborg en geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee met de actie Coöperatie Vrijstad Energie van de gemeente Culemborg!

Masters in Solar in geselecteerd als aanbieder van zonnepanelen, waarbij er is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding, breedte van het aanbod en ervaring (in de regio).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Gemeente Culemborg

“Met een gerust hart bevelen we Masters in Solar aan om in Culemborg preferred supplier te zijn namens Coöperatie Vrijstad Energie.

Ze leveren kwaliteit en blinken uit in klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Dit wordt bevestigd door ons persoonlijke contact met hen, het vertrouwen van de gemeente Wageningen die dit bedrijf middels aanbesteding heeft geselecteerd en de vele positieve recensies die online te vinden zijn.”

Arno van den Berg

Coördinator

Coöperatie Vrijstad Energie UA

Hoe werkt het?

1. Vraag een vrijblijvende (gratis) offerte aan via onderstaand aanvraagformulier
2. Een installateur van Masters in Solar neemt contact met u op om de aanvraag te bespreken
3. Vervolgens beslist u of u akkoord gaat met het aanbod

Waarom zonnepanelen installeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u zonnepanelen zou willen laten installeren. De belangrijkste redenen zijn:

1. Bespaar geld: Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieaanbieder. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, nu en in de toekomst.

2. Verhoog de waarde van uw huis: Een woning met zonnepanelen is gemiddeld 5% meer waard dan een vergelijkbare woning zonder zonnepanelen. Het is dus een waardevolle investering voor uw woning.

3. Bescherm het milieu: Met zonnepanelen produceert u schone energie, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en minder CO2-uitstoot.

4. Wordt onafhankelijker van energiebedrijven: Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energiebedrijven. Hierdoor heeft u minder last van prijsstijgingen en storingen.

5. Minder afhankelijk van fossiele energie uit het buitenland: Met zonnepanelen draagt u bij aan de energietransitie. Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van fossiele energie uit het buitenland en meer gebruik maken van duurzame energiebronnen.

6. Duurzame oplossing: Zonnepanelen zijn een duurzame investering die bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Contact informatie

Meedoen met Vrijstad Energie van de gemeente Culemborg?

 

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen en/of airco.
Bel ons om een afspraak te maken, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0317 76 37 33
contact@mastersinsolar.nl

    Vrijblijvende offerte ontvangen?