Energiewinkel Renkum

De Energiewinkel Renkum geeft sinds het begin van 2023 een impuls aan de installatie van zonnepanelen op daken van woningen in de gemeente Renkum.

Hoe werkt het?

01

Aanvraag

Vraag een vrijblijvende (gratis) offerte aan via bovenstaande knop

02

Offerte

Een installateur van Masters in Solar neemt contact met u op om de aanvraag te bespreken

03

Plaatsen zonnepanelen

Vervolgens beslist u of u akkoord gaat met het aanbod

Zonnepanelen Renkum

Bent u woonachtig in de gemeente Renkum en geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee met de Energiewinkel Renkum van de gemeente Renkum!

Masters in Solar in geselecteerd als aanbieder van zonnepanelen, waarbij er is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding, breedte van het aanbod en ervaring (in de regio).

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Gemeente Renkum

Onze keus voor jullie aanwezigheid als Masters in Solar in de winkel had als basis de goede ervaringen van de medebestuursleden Kees en Ineke van Dongen met Masters in Solar.

Die goede recensie was voor ons natuurlijk heel belangrijk en het uiteindelijke vertrekpunt voor de eerste gesprekken, kwalificeren we jullie dan als betrouwbare partij.

Chris Kuipers

Bestuurslid

Stichting Energiewinkel Renkum

Er zijn verschillende redenen waarom u zonnepanelen zou willen laten installeren.

Bespaar geld

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieaanbieder. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, nu en in de toekomst.

Bescherm het milieu

Met zonnepanelen produceert u schone energie, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en minder CO2-uitstoot.

onafhankelijker van energiebedrijven

Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energiebedrijven. Hierdoor heeft u minder last van prijsstijgingen en storingen.