Batterijen

Haal nog meer uit uw zonnepanelen met een slimme thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je te veel opgewekte zonnestroom opslaan zodat je het dag en nacht kunt gebruiken.

  • Word tot 90% energieonafhankelijk
  • lange levensduur
  • alles in-één systeem
  • Wees voorbereid op stijgende energieprijzen

De batterijen van Masters in Solar worden aangesloten op uw internet en zal (afhankelijk van het merk) elke dag kiezen voor de door uw opgegeven wensen van inkoop, opslag en (eventueel) verkoop of peakshaving van uw stroom. De batterijen zijn LFP based en dat is het veiligste en meest gebruikte materiaal. Wij leveren batterijen die alle brandveiligheids certificaten hebben. Wat wij vooral belangrijk vinden, zeker bij residentiële installaties is dat de UL9540a brand propagatie testen zijn uitgevoerd en dat de batterij niet in een thermal runaway kan komen. Masters in Solar biedt batterijen van de merken Enphase, SolarEdge en Blauhoff. Wil je meer informatie over onze producten, neem dan contact met ons op!

Enphase batterij

De IQ batterij bewaar je extra zonne-energie zodat je het dag en nacht kunt gebruiken. De IQ Batterij wordt beheerd via de slim ontworpen app. Zo kun je heel eenvoudig bijhouden hoeveel energie je hebt verbruikt en opgeslagen.

  • 10 jaar garantie.
  • Modulair op te bouwen.

 

De Enphase Encharge IQ Battery 3T en 10T  is een veilige en slimme thuisbatterij. De batterij bestaat uit meerdere batterijmodules die intern worden aangestuurd door de bekende Enphase Micro omvormers. Door deze opbouw is het dus een enorm veilig opslagsysteem. En dat is precies wat je kunt verwachten van een Enphase product! Combineer deze thuisbatterij bijvoorbeeld met de micro omvormers van Enphase. Hiermee creëer je een enorm slim opslagsysteem dat goed samenwerkt met jouw zonnepaneel installatie!

 

Enphase batterijen

Enphase IQ Battery 10T

Bekijk Enphase IQ Battery 10T

Enphase IQ Battery 3T

Bekijk Enphase IQ Battery 3T

SolarEdge batterijen

Onze zeer efficiënte DC-gekoppelde batterijen slaan overtollige zonne-energie op om zo het huis van stroom te voorzien wanneer de tarieven hoog zijn of ’s nachts.

  • 10 jaar garantie.
  • Modulaire op te bouwen.

Met de draadloze communicatie tussen de batterij en de omvormer ben je altijd verbonden. Je kunt de status van je batterij en energieopslag eenvoudig monitoren via de SolarEdge monitoringportal. Zo houd je altijd een vinger aan de pols en ben je in controle. Veiligheid staat voorop bij SolarEdge en de Solaredge Home Batterij is daarop geen uitzondering. Het bevat meerdere veiligheidsfuncties die constant jouw batterij beschermen. Of het nu gaat om overbelasting, kortsluiting of andere potentiële risico’s, jouw batterij is veilig en betrouwbaar. Haal het maximale uit je zonne-energiesysteem met de SolarEdge Home Batterij 10kWh High voltage. Deze technisch onderlegde en toekomstgerichte oplossing biedt jou een schaalbare en efficiënte energieopslag. Met zijn geïntegreerde design, draadloze communicatie en eenvoudige installatie, is deze batterij de perfecte metgezel voor jouw groene energieavontuur. Ontdek de kracht van SolarEdge en ervaar de vrijheid van energieopslag!

SolarEdge batterijen

SolarEdge interface voor back-up thuis

Bekijk SolarEdge interface voor back-up thuis

SolarEdge Home Batterij 400V

Bekijk SolarEdge Home Batterij 400V

SolarEdge Home Batterij 48V

Bekijk SolarEdge Home Batterij 48V

Blauhoff de slimme thuisbatterij

De slimme BlauHoff opslagsystemen zijn perfect voor energieopslag en toepasbaar op elk zonnesysteem. Uw eigen zonne-energie en thuisaccu!

  • 10 jaar garantie.
  • Toepasbaar op elk systeem.

De energie die u nodig heeft tijdens piekmomenten. Maak uw installatie duurzaam en klaar voor de toekomst! BlauHoff is leverancier en ontwikkelaar van lithium batterijen.

Slim algoritme
Met Blauhoff Home wordt je thuisbatterij dagelijks opgeladen op basis van de laagste stroomprijs van stroomleverancier van uw eigen keuze. Natuurlijk houden we ook rekening uw gratis overtollige stroom van uw zonnepanelen of kunnen we peakshaven om uw hoofdaansluiting te ontlasten. Dit alles zonder maandelijkse abonnementskosten voor de komende jaren.

Veilig en onderhoudsvrij
LiFePO4-batterijen hebben een gesloten structuur en zijn daardoor onderhoudsvrij. Ze zijn ook bestand tegen mechanische schokken en kunnen vrij goed hoge stromen afgeven en absorberen. Bovendien is LiFePO4 een niet-toxisch, niet-ontvlambaar materiaal. 

Dynamische stroom contract
Het enige wat u nodig heeft is een dynamisch energiecontract. Hier verschillen de prijzen van energie per uur. Rond de middag worden de prijzen bekend van de volgende dag. Welke firma je kiest, maakt niet uit en zijn vaak per dag opzegbaar. Zo ben jij altijd onafhankelijk én maak je gebruik van de goedkoopste stroom van die dag.