over ons

Persoonlijk en eerlijk advies in zonne-energie

Masters in Solar is begin 2013 gestart door Jonathan van den Berg en Wouter Mol vanuit een ideologie dat wij ons bewust moeten zijn van de natuur en onze omgeving. Vanuit deze gedachte helpen wij graag andere mensen op een persoonlijke en eerlijke manier. Dit is voor iedereen zo prettig, we stellen ons graag even aan u voor.

jona

Jonathan van den Berg (ir.)

Jonathan is een zeer ervaren zonnepanelen installateur, en zonne-energie adviseur, en oprichter van Masters in Solar. Hij is gespecialiseerd in het aanleggen van de elektra, wat hij zorgvuldig en netjes doet. Hij is doelgericht en een harde werker. Hij is een echte ondernemer die overal een oplossing voor bedenkt. Door hem zijn alle klussen perfect geregeld en op tijd.

wouter

Wouter Mol (BSc)

Wouter is een zeer ervaren zonnepanelen installateur/adviseur en oprichter van Masters in Solar. Afgelopen vijf jaar hebben ze samen honderden systemen geïnstalleerd. Verder is hij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw huis duurzaam te maken. Denk hierbij aan zonneboilers, accusystemen, isolatie en warmtepompen. Hij verzorgt de website en de marketing.

Onze visie

Streven naar 100% schone energie

Wij zien een toekomst voor ons waar mensen in huizen leven die volledig energieneutraal zijn. We geloven dat het goed is voor mensen om onafhankelijk, zelfvoorzienend en vrij te zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat in de toekomst alle energie op een schone manier opgewekt wordt. Dit is goed voor het milieu en dus voor onszelf. Daarnaast is Masters in Solar sinds juni 2016 officieel sponsor van Jiro-Ve, een sociale onderneming in Madagascar. Leer hier meer over dit initiatief.

Onze expertise en ervaring inzetten om ons doel te halen

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor energie en milieu. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van zonne-energie systemen en de aanleg daarvan. Daarnaast blijven we ons assortiment en onze expertise constant uitbreiden om ons doel te bereiken. Inmiddels hebben wij ruim 300 systemen geinstalleerd met een vermogen van ruim 1.700.000 Wp.

U krijgt het beste advies en de installatie persoonlijk van ons

  • Wij leveren vrijwel elk merk zonnepanelen en omvormers. In de loop der jaren hebben wij een overwogen voorkeur ontwikkeld voor bepaalde merken en we zullen u helpen de juiste keuze te maken.
  • Wij installeren alle systemen zelf waardoor wij de beste kwaliteit en een nette montage kunnen garanderen. We zijn gecertificeerd Zonnekeur installateur en hebben het SEI keurmerk / KvINL.
  • Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en leveren het beste advies in iedere situatie.

Wilt u weten wat het beste is voor uw situatie?
Krijg gratis en vrijblijvend advies van ons.

de hoogste kwaliteit

Masters in Solar heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze reden werken wij volgens diverse standaarden en met de hoogste kwaliteit producten. Ook hebben wij diverse keurmerken zoals Zonnekeur en het SEI keurmerk / KvINL, waardoor een perfecte installatie wordt gegarandeerd. Daarnaast zijn we partner van SolarEdge, QCells, Panasonic en ZRN (stichting zonne-energie recycling).

 

CE
Zonnekeur
Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie.

 

CE
KvINL – SEI
KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

 

CE
CE
De CE-markering die op veel producten te vinden is, geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER: de Europese Unie plus Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). CE staat voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

 

fraunhofer
Fraunhofer
Doordat de zonnepanelen sector wereldwijd sterk groeit is het belangrijk dat er een systeem is dat de kwaliteit van de producten garandeert. De zonne-energie afdeling van het Fraunhofer instituut (ISE) heeft sinds 2006 een laboratorium waar zonnepanelen worden getest naar IEC en Europese standaarden. Het Duitse keuringsinstituut VDE verzorgt daar de veiligheidstesten en geeft de certificaten uit voor de zonnepanelen fabrikanten.

 

fraunhofer
Stichting Zonne-energie Recycling Nederland
De Stichting Zonne-energie Recycling Nederland is opgericht om voor haar deelnemers te zorgen voor goede, milieuvriendelijke verwerking van zonnepanelen en omvormers aan het einde van hun levensduur.Door deel te nemen aan de stichting kunnen Nederlandse importeurs en fabrikanten van zonne-energie tegen gunstige voorwaarden aan hun wettelijke verplichtingen (AEEA richtlijn) voldoen.

 

photon
Photon
PHOTON Laboratory GmbH test zonnepanelen sinds de oprichting in 2009 en heeft tot nu toe 6000 testen uitgevoerd. De zonnepanelen worden getest op opbrengst onder de standaard test condities (STC) en opbrengst onder een lage lichtintensiteit. Daarnaast worden de temperatuurscoëficienten van de zonnepanelen bepaald (terugval van opbrengst bij oplopende temperatuur van de panelen). Verder hebben zij hoge kwaliteit meetinstrumenten voor electroluminiscentie en infrarood beelden om defecten in panelen op te sporen.

 

TUV
TUV
Het bedrijf controleert op de naleving van technische eisen en wettelijke normen bij technische producten en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe technologieën die gericht zijn op mens en milieu. Het driehoekige logo staat voor de drie belangrijkste aspecten waar het bedrijf zich mee bezighoudt: mens, technologie en milieu.

 

VCA
VCA
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

 

VDE
VDE
VDE is een Duits bedrijf dat kwaliteitskeuringen en certificaten uitgeeft voor elektrische apparaten. VDE wordt wereldwijd erkend.

Wilt u weten wat het beste is voor uw situatie?
Krijg gratis en vrijblijvend advies van ons.

klant reacties

Snel en correct in het offertetraject. Korte levertijd, scherpe prijs. Keurig gewerkt, in huis is niets zichtbaar van de installatie.

J. de Korver, Bennekom

Prettig bedrijf welke de gemaakte afspraken goed en snel zijn nagekomen zonder verborgen kosten.

Familie Frankhuizen, Alphen aan den Rijn
Lees meer over wat onze klanten zeggen en bekijk de foto's
Bekijk al onze zonne-energie blog artikelen