Offerte opvragen Bereken wat je bespaart

Wat zoek je?

Generic filters
Exact matches only

Over ons

Omdat je toch wel graag wilt weten wie je zonnepanelen komt plaatsen

Wij plaatsen uw zonnepanelen

Masters in Solar is in 2013 opgericht vanuit de ideologie dat wij bewust moeten omgaan met de natuur en onze omgeving. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel team van ruim twintig werknemers. Samen helpen wij u graag op een persoonlijke en eerlijke manier. Wij stellen ons even aan u voor.

Ons team

Jeroen

Adviseur

Jeroen komt bij u langs om te kijken wat er mogelijk is op uw huis. Hij houdt ervan te ontdekken wat uw wensen zijn en de beste oplossing te bedenken voor uw situatie.

Cornelien

Commercieel medewerker binnendienst

Cornelien is samen met Saskia het eerste gezicht van ons bedrijf. Haar kracht zit in het maken van contact en ze is dan ook goed in het luisteren naar uw wensen.

Jason

Elektricien

Jason komt uit Alaska en zal nooit klagen over het weer. Met zijn gezin woont hij sinds 2017 in Nederland. Van oorsprong is hij IT specialist maar hier is hij elektricien. Hij werkt rustig en precies en maakt van elke installatie een kunstwerk.

Nicolas

Elektricien en zonnepanelen monteur

Nicolas is een ingenieur elektrotechniek uit Argentinië die het liefst met zijn handen werkt. Hij had altijd de wens om met duurzame energie aan het werk te zijn. Nu werkt hij met veel plezier bij Masters in Solar als elektricien en zonnepanelen monteur.

Saskia

Commercieel medewerker binnendienst

Als u Masters in Solar belt en een vriendelijke dame aan de lijn krijgt heeft u een grote kans dat u met Saskia spreekt. Ze plant vlot de afspraken in, maakt offertes en berekent hoeveel stroom uw installatie gaat opleveren.

Sebastian

Zonnepanelen monteur, koelmonteur en elektricien

Sebastian werkte hiervoor als koelmonteur maar wilde wel eens wat anders. Nu werkt hij als zonnepanelen monteur, elektricien, en installeert hij warmtepompen. Hij werkt netjes, veilig en is heel creatief & inventief.

Xavi

Zonnepanelen monteur en medeoprichter Masters in Solar Spanje

Xavi is de eerste werknemer van Masters in Solar. Xavi is bij ons terecht gekomen via de studie duurzame energie in Barcelona. Hij heeft inmiddels honderden klussen gedaan en heeft dus veel ervaring. Inmiddels heeft hij een vestiging van Masters in Solar opgezet in Barcelona.

Connor

Elektricien

Connor is een elektricien uit Engeland. Hij is hier komen wonen voor de liefde. Goede elektriciens zijn bij ons altijd welkom!

Jan Jaap

Zonnepanelen monteur en adviseur

Jan Jaap studeert in Wageningen en werkt daarnaast als zonnepanelen monteur en adviseur. Hij is een vriendelijke en deskundige vent.

Cristian

Elektricien en zonnepanelen monteur

Cristian is een onvermoeibare werker. Hij is een goede elektricien en zonnepanelen monteur en heeft verder ervaring met bijna elk ander apparaat dat je kunt bedenken.

Willanka

Commercieel medewerker binnendienst

Willanka neemt de telefoon op en is super aardig. Op kantoor maakt ze uw offertes en opbrengstberekeningen.

Onze visie

Wij zien een toekomst voor ons waar mensen in huizen leven die volledig energieneutraal zijn. We geloven dat het goed is voor mensen om onafhankelijk, zelfvoorzienend en vrij te zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat in de toekomst alle energie op een schone manier opgewekt wordt. Dit is goed voor het milieu en dus voor onszelf. In ons werk streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Lees hier meer over onze visie en keurmerken.

Waar wij werken?

Masters in Solar is gevestigd in Wageningen. Wij installeren in heel Nederland. Klantbezoeken voeren wij kosteloos en vrijblijvend uit op maximaal een half uur rijden van Wageningen. Als u verder weg woont maken we een offerte op afstand of komen we langs als we in de buurt aan het monteren zijn.

1

Advies en offerte

Wilt u een afspraak op locatie?

Een van onze specialisten komt langs om u alles te vertellen over uw zonnepanelen. U krijgt te horen hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen en wat het oplevert. U leert welke producten er op de markt zijn en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Hierna ontvangt u een heldere offerte op maat.

2

Installatie

De installatie wordt binnen één werkdag uitgevoerd door onze goed opgeleide zonnekeur installateurs.

Masters in Solar is een gecertificeerd installatiebedrijf (link naar keurmerken). U krijgt een nette installatie volgens de laatste regelgeving.

3

Start met besparen

U begint met besparen zodra de omvormer aan gaat.

Via de app kunt u direct zien wat uw opbrengsten zijn. Mocht er ooit iets stuk gaan aan uw installatie kunt u rekenen op een snelle reparatie. Onze producten hebben minimaal 10 jaar garantie.

Dit is waarom onze klanten enthousiast zijn over ons

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

  • “dat is nu nog eens aftersales”
  • “echt super service!”
  • “heel tevreden over de kennis en vriendelijkheid”
Bekijk meer verhalen

Onze merken

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten zoals Sunpower, Panasonic, LG en Hanwha QCells. Wij werken met deze producten omdat ze:

  • lang mee gaan
  • een goede garantie hebben
  • van een bedrijf zijn die de garantie waar kan maken
  • de gehele levensduur hoge opbrengst blijven leveren

U kunt contact opnemen voor een advies gesprek om te leren wat het beste is voor uw situatie. Dit kan telefonisch of bij u thuis.