Masters
in Solar

Van advies tot installatie
en onderhoud

Zonnepanelen en airco's

Van advies tot installatie en onderhoud

Bel ons voor

Advisering en berekeningen

Installatie van zonnepanelen en airco's

Onderhoud van bestaande installaties

Masters in solar logo zonnepanelen airco's batterijen warmtepomp

Weten met wie je werkt

Jonathan en Wouter hebben Masters in Solar in 2013 opgericht vanuit de ideologie dat wij bewust moeten omgaan met de natuur en onze omgeving. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel team van zo'n 25 werknemers met dezelfde overtuiging. Samen helpen wij u graag op een persoonlijke en eerlijke manier.

Preferred supplier

Uitstekend
Gebaseerd op 161 recensies
Jelle de Boer
Jelle de Boer
2023-06-21
Het duurt even voor een afspraak ingepland kan worden, maar bij anderen niet sneller. Voor de installatie nog gewisseld naar iets nieuwere producten. Ook tijdens de installatie goed overlegd wat mogelijk was. Het is wel goed om er bij te blijven zodat naar alle wensen kan worden. Prettig samengewerkt met de installateurs. Perfect product geplaatst gekregen, werkt super tot nu toe.
Natasja van de Fliert
Natasja van de Fliert
2023-06-14
De zonnepanelen liggen en mijn airco staat al lekker te draaien. Wat een topclub! Ons huis is een monument en was best even lastig. Twee dakpannen kapot en die hebben ze direct vervangen. We hadden al een ander systeem en het communiceren van die twee was lastig, maar ze zijn niet eerder weggegaan dan dat het opgelost was. Zeer deskundig! Conclusie: 100% tevreden!
Kenny Aberson
Kenny Aberson
2023-06-10
In mei 2023 10 zonnepanelen laten plaatsen door Masters in Solar. Uitstekende ervaring, net als het plaatsen van een zonnesysteem in 2017 door MoS dat nog steeds uitstekend werkt. + Heldere communicatie, komen afspraken na + Voor dezelfde prijs hogere capaciteit zonnepanelen geleverd + Transparant: eerlijk de 0% btw regeling toegepast na offertes in dec 22 en jan 23 te hebben opgevraagd en vergeleken. + vakkundige montage, voor zover ik kan beoordelen, maar het ziet er allemaal netjes uit van buiten en van binnen. Werkt nu 1 maand naar behoren. - Monteurs vergaten Spaanse informatie over het activeren van de enphase app over te zetten naar Engels of Nederlands. Koste me zelf uiteindelijk weinig moeite de app te activeren.
Sander Hemmess
Sander Hemmess
2023-06-02
Na een bezoek van één van de adviseurs van Masters in Solar hebben we een goed en passend advies gekregen. Door drukte heeft het wel even geduurd voordat wij de offerte ontvingen. Deze was helder en duidelijk opgesteld. Na opdracht heeft het montageteam van Masters in Solar de zonnepanelen vakkundig gelegd. Ze dachten met je mee en stonden open voor andere ideeën om bijvoorbeeld de leidingen vanaf het dak naar de meterkast te leggen. De monteurs spreken geen Nederlands, maar dit vormde geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen en bevelen iedereen Masters in Solar van harte aan!
Pieter de Bijl
Pieter de Bijl
2023-05-28
Zeer tevreden vanaf het begin tot aan het einde van het plaatsen van de zonnepanelen. Er is niet alleen tijd voor offerte of sales activiteiten maar ook achteraf na het plaatsen neemt Master in Solar alle tijd om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Ons gaven ze echt het gevoel om hun klant te zijn en stelde ons in sommige aspecten gerust. Ik zou zo weer werkzaamheden door hen laten verrichten.
Martijn van Es
Martijn van Es
2023-05-28
Masters in Solar heeft een 100% prima werkend systeem geleverd. Alle werkzaamheden volgens de afspraken uitgevoerd. Prima monteurs, vriendelijk en kundig.
Jacquis
Jacquis
2023-05-27
Prima bedrijf om je zonnepanelen te laten installeren. Altijd vriendelijk, leuke mensen die de panelen op je dak leggen. Snel en sympathiek antwoord bij vragen.
dick de Wild
dick de Wild
2023-05-27
Onlangs heeft Masters in Solar 14 zonnepanelen op mijn leien dak geplaatst. De leiendekkers hebben goed werk geleverd. De panelen zijn snel en goed geplaatst. Ook de bekabeling. Uitstekend vakwerk. Uitleg over de Enphase apparatuur was wat karig. Maar al met al kan ik dit bedrijf zeer aanbevelen.
Albert van Kooten
Albert van Kooten
2023-05-25
Installeren zonnepanelen top verlopen!
maja smithuis
maja smithuis
2023-05-25
Masters in Solar hebben bij ons de zonnepanelen keurig op het dak van de garage gemonteerd. Zijn er zeer tevreden over.