Wie zijn wij

Waarom doen wij wat we doen
Duurzaam-huis

Wij zien een toekomst voor ons waar mensen in huizen leven die volledig energie neutraal zijn. We geloven dat het goed is voor mensen om onafhankelijk, zelfvoorzienend en vrij te zijn. Daarnaast is het noodzakelijk dat in de toekomst alle energie op een schone manier opgewekt wordt. Dit is goed voor het milieu en dus voor onszelf.

Hoe bereiken we dit

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor energie en milieu. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van zonne-energie systemen en de aanleg daarvan. Daarnaast blijven we ons assortiment en onze expertise constant uitbreiden om ons doel te bereiken.

Wat betekenen we voor u

  • We leveren vrijwel elk merk zonnepanelen en omvormers. Hiermee bespaart u op uw elektriciteitsrekening. Door ons uitgebreide assortiment hoeven we niet een bepaald merk te verkopen en is ons advies vrij van vooroordeel.
  • We leveren vacuüm zonnecollectoren waarmee u uw leidingwater en verwarmingswater kunt opwarmen met de zon. Dit wordt aangesloten op uw huidige cv-ketel. Hierdoor bespaart u op uw gasrekening.
  • Wij installeren alle systemen zelf waardoor we de beste kwaliteit en netste montage kunnen garanderen.
  • Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en leveren het beste advies in iedere situatie.

schitterende-boerderij