Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen Ede

Als u op zoek bent naar een zonnepanelen bedrijf in de regio Ede dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Verder vindt u hier up to date informatie over subsidies voor zonnepanelen Ede. Daarnaast wat klanten in Ede die vertellen wat hun ervaring was met ons.

Zonnepanelen Ede subsidies

Al deze informatie over Subsidies en Leningen vindt u ook op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.

 1. Investeringssubsidie Duurzame Energie: Particuliere huishoudens en zakelijke gebruikers in Ede die zelf duurzame energie willen opwekken kunnen vanaf 4 januari 2016 subsidie aanvragen voor zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Masters in Solar levert ook warmtepompen in de vorm van airco’s die uw huis zeer efficient kunnen verwarmen en koelen.

Zonnepanelen Ede voordelige leningen:

 1. VvE Energiebespaarlening: De VvE Energiebespaarlening maakt het voor Verenigingen van Eigenaren mogelijk om, tegen een aantrekkelijke rente, energiebesparende investeringen in of aan appartementencomplexen te financieren. Dit maakt complexen energiezuiniger, comfortabeler en duurzamer.
 2. Energiebespaarlening: De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen. Dakisolatie, een nieuwe HR-ketel, zonnepanelen (Voorwaarde bij zonnepanelen is dat hiervoor maximaal 75% van de lening gebruikt mag worden. De andere 25% van het leenbedrag moet geïnvesteerd worden in andere maatregelen van de maatregelenlijst) of vloerisolatie. Een perfecte combinatie is bijvoorbeeld TonZon vloerisolatie en zonnepanelen. TonZon verdient zichzelf nog sneller terug dan zonnepanelen. Vanaf dag 1 bespaard u veel geld zonder eigen investering. Neem ook hiervoor contact met ons op.
 3. Groenhypotheek Particuliere woningeigenaren (diverse banken): Met energiebesparende maatregelen en duurzame technieken kunt u uw energierekening verlagen. Hiervoor zijn wel eerst investeringen nodig. Een aantrekkelijke lening is dan een interessante optie. De Groen Hypotheek is een hypothecaire lening die beschikbaar is voor bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. De rentekorting bedraagt doorgaans 1 procentpunt.
 4. Rentekorting bij een Hypotheek: U kunt een rentekorting krijgen van 0,1% bij 1 Energielabelstap en 0,2% bij 2 Energielabelstappen over de gehele hypotheek, waarbij de Rentevast periode maximaal 15 jaar is.

  Bedrag:
  Dit betreft een rentekorting over de gehele hypotheek met een rentevastperiode van maximaal 15 jaar. Elk geval is uniek, maar zorgt er in ieder geval voor dat u de extra investeringen GRATIS kunt meefinancieren.

 5. Duurzaamheidslening Energielabelhypotheek: Tot 0,2% rentekorting op uw volledige hypotheeksom mogelijk bij het realiseren van energiebesparende maatregelen in uw woning die leiden tot een verhoging van uw energielabel.
 6. Triodos Hypotheek Hypotheek voor duurzame woningen: Triodos Bank wil de woningmarkt graag verduurzamen. De Triodos Hypotheek helpt u dan ook om uw woning energiezuiniger te maken en beloont duurzame woningen met een lager rentetarief. De hypotheekrente is gekoppeld aan de looptijd van de lening en het energielabel van uw woning. Hoe beter het energielabel, hoe lager de hypotheekrente.
 7. GreenLoans Lening: Bij GreenLoans kunt u een persoonlijke lening aanvragen voor investeringen in energiebesparende maatregelen zoals isolatiemaatregelen en een nieuwe, energiezuinige CV ketel. Ook kunt u met de lening duurzame technieken financieren zoals een warmtepomp, een zonneboiler en zonnepanelen.

   

Zonnepanelen Ede – Klant reacties

zonnepanelen ede kopen, zonnepanelen ede installateurSimon en Gerda Budding Ede – Hoe je van tegen zonnepanelen zo voor wordt. Een techneut als man is handig maar soms begint hij over dingen waar je het nut niet van inziet. Dat was het geval met zonnepanelen. Oké, milieubewust, eigen energie, op termijn kostenbesparend etc. Maar ik zag rare dingen op het dak, kasten in huis, veel kosten, gedoe met plaatsen en zo waren er vast nog meer. Maar goed eerlijk is eerlijk ik geef ook het nodige uit aan dingen waar hij het nut niet van inziet en zo gingen we dan toch aan de zonnepanelen. Zoekend op allerlei sites naar het juiste bedrijf kwamen we bij Masters in Solar. Jonge ondernemers die wisten waar ze het over hadden, relaxt waren bij het maken van de afspraken en een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben. Ik ging na veel info en adviezen overstag en in Mei van dit jaar werden ze geplaatst. Inmiddels is het September en zou ik van ons zonnepanelen dak willen roepen, “heb je twijfels ga in gesprek met mastersinsolar“. We hebben een App om te zien wat onze zonnepanelen opleveren. Dagelijks kijk ik, waar ik ook ben, hoeveel stroom wij al weer hebben opgewekt. En… inmiddels hebben we al 39 bomen bespaard. Daar word ik heel blij van. Wie had dat gedacht? De plaatsing is super gegaan, helemaal geen gekke dingen op het dak en niets kapot het ziet er super uit. Ook niet in huis. In 1 dag 20 panelen met alles erop en eraan relaxt geplaatst. En dit mede namens de twee ondernemers van Masters in Solar die zorgden voor een goed advies, goede afspraken, een top plaatsing en nazorg in het installeren van de App en het gebruik daarvan. Het totaal zouden wij willen beoordelen met een ruime negen. Twijfel je nog, bel. En heb je vragen, twijfels, dan mag je via mastersinsolar ons nummer vragen en bij ons informeren.

 W. J. Bitterstraat Ede