Duitse zonnepanelen

Een aantal Duitse zonnepanelen merken zijn Q Cells en SolarWorld. Deze fabrikanten hebben gemeen dat ze qua kwaliteit een stukje verder gaan dan veel Aziatische fabrikanten. U kiest met deze Duitse zonnepanelen voor de beste kwaliteit. Ondanks deze hoge kwaliteit hoeft de prijs niet veel hoger te liggen. Vaak scheelt het één of twee tientjes per paneel.

Q Cells Duitse zonnepanelen

Q Cells staat vooral bekend om hun zeer goede Research en Development. Ze hebben al verschillende prijzen gewonnen voor zonnecellen met recordprestaties. In 2013 is het Q.Cells Q.PRO G2 model uitgeroepen als winnaar van het beste Poly zonnepanelen door Photon. Inmiddels is het G3 model de standaard, met cellen die zijn voorzien van de Q.antumtm technologie. Deze presteren extra goed onder weinig licht en bewolking. Deze Q.Cells panelen zijn onze favoriete poly panelen door de uitzonderlijke kwaliteit en goede prijs. Ook zijn alle cellen getest op Hotspots, en zijn de panelen beveiligd tegen PID (Potential Induced Degradation).

> Bekijk onze Q.Cells zonnepanelen
> Lees meer over Q.Cells op de Q.Cells website

SolarWorld Duitse zonnepanelen

SolarWorld is sinds 1988 actief in de zonnepanelensector. Ze staan erom bekend dat ze producten leveren van de allerhoogste kwaliteit. In hun reclamefilmpjes rijden ze met auto’s over hun zonnepanelen die daar niet door beschadigen. SolarWorld is kwaliteit ten top. SolarWorld levert ook glas-glas modules. Deze zijn extra sterk en hebben langere garanties. Voor meer informatie neem contact met ons op.