LG zonnepanelen

LG NEON R 365 Wp

> Meer infomatie

LG NEON R 350 Wp Black

> Meer infomatie

LG NEON2 Black 320Wp

> Meer infomatie

LG NEON2 330 Wp

> Meer infomatie

Wilt u weten wat het beste is voor uw situatie?
Krijg gratis en vrijblijvend advies van ons.

LG zonnepanelen

LG is wereldwijd bekend als grote electronica fabricant. Ze leveren hoge kwaliteit producten en hebben een goede reputatie. Ook voor LG zonnepanelen zijn ze een betrouwbaar merk. De kwaliteit van hun producten is zichtbaar in de kleine details. Iedere cel in een LG zonnepaneel wordt zowel voor als na de productie getest op vermogen en haarscheurtjes. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect LG zonnepaneel. Daarnaast is het voor de lange garantie op zonnepanelen belangrijk dat een producent financieel sterk genoeg is om de garantie waar te kunnen maken. Bij LG is dit zeker het geval. LG Electronics is verantwoordelijk voor uw LG zonnepanelen in plaats van LG Solar. Bij een faillissement van LG Solar kunt u dus nog steeds bij hen terrecht. Hier vind u de website van de zonnepanelen van LG Nederland.

LG Zonnepanelen kopen. LG Full Black, LG NEON2 Black zonnepanelen kopen, Goedkope zonnepanelen, Beste zonnepanelen, Mooiste zonnepanelen, Alternatief dunnefilm zonnepanelen, mooiste zonneopanelen, advies zonnepanelen, hoog rendement zonnepanelen. Sinds September 2015 levert LG zonnepanelen die nieuwe NEON2 zonnepanelen. Deze LG zonnepanelen hebben een heel hoog rendement. De vermogens zijn van 300 tot 320Wp. Ook is er een nieuw full-black LG zonnepaneel van 300Wp. In dit LG zonnepaneel zit de nieuwe Cello technologie verwerkt. Hierdoor werkt het paneel efficienter en ziet het er ook nog mooier uit! Van een afstand is dit LG zonnepaneel volledig zwart, vergelijkbaar met een dunne film zonnepaneel. De metalen lijnen die normaal over de cellen lopen zijn niet meer zichtbaar. De garanties zijn met 12 jaar ook hoger dan de standaard van 10 jaar.

LG zonnepanelen van Masters in Solar

LG Zonnepanelen, Zonnepanelen Den Haag, Zonnepanelen wageningen, zonnepanelen kopen wageningen, zonnepanelen installateur wageningenWij werken erg graag met LG zonnepanelen omdat het fijn is om een mooi, kwalitatief hoogwaardig systeem af te leveren. De LG zonnepanelen zien er prachtig uit en daardoor is het extra leuk om ze zo mooi mogelijk te monteren. Daarnaast zijn LG zonnepanelen ook voor ons een veilige keuze omdat wij met deze producten de garantie waar kunnen maken. In geval van een onbekend of zwak merk kan het zijn dat een fabrikant failliet is voordat de garantieperiode verlopen is. Hiermee kunnen wij de beste service verlenen. Neem contact met ons op voor de beste prijzen.

Hier ziet u een filmpje van het nieuwe LG NEON 2 zonnepaneel: