Zonnepanelen wageningen, zonnepanelen kopen wageningen, zonnepanelen installateur wageningen

Zonnepanelen Wageningen

U wilt:

 • een betrouwbaar zonnepanelen bedrijf in Wageningen
 • de hoogste kwaliteit voor een goede prijs
 • een adviseur met verstand van zaken
 • meer informatie over zonnepanelen specifiek in Wageningen

Masters in Solar is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat in alle opzichten hun klanten de beste service biedt. Dit wordt zichtbaar in honderden tevreden klanten. De systemen worden geïnstalleerd door eigen installatie teams. Door hun grote ervaring bent u verzekerd van een keurige en professionele zonnepanelen installatie.

Door goede contacten met fabrikanten (zoals het Duitse QCells) en groothandels kunnen ze alle producten leveren tegen een goede prijs. Uiteraard hebben zij in afgelopen jaren een voorkeur ontwikkeld voor de beste producten en geven ze u graag advies.

Door de universitaire achtergrond van de oprichters van Masters in Solar kunnen ze u goed adviseren over echte kwaliteit, zonder verkooppraatjes.

Masters in Solar is sinds Januari 2013 gevestigd in Wageningen, nu aan de Nudepark 152. U kunt gemakkelijk een keer langskomen, maar bel van tevoren wel even.

 Subsidie zonnepanelen Wageningen

 • Op het moment (van schrijven) zijn er geen lokale subsidies voor zonnepanelen Wageningen.
 • Landelijk geldt dat iedere particulier die zonnepanelen aanschaft de btw op de zonnepanelen terugkrijgt (meer informatie). Dat komt neer op 21 procent korting.
 • Er zijn een scala aan leningen beschikbaar voor particulier en VVE’s die zonnepanelen willen aanschaffen in Wageningen. Ook kunt u rentekorting op uw hypotheek krijgen als u uw huis door energiebesparende maatregelen twee of meer stappen omhoog haalt (energielabel). Kijk voor alle mogelijkheden hier (vul bij gemeente “Wageningen” in en zie alle mogelijkheden). Hieronder volgt een opsomming van de mogelijkheden.
  1. De VvE Energiebespaarlening maakt het voor Verenigingen van Eigenaren mogelijk om, tegen een aantrekkelijke rente, energiebesparende investeringen in of aan appartementencomplexen te financieren. Dit maakt complexen energiezuiniger, comfortabeler en duurzamer.
  2. Provincie Gelderland stimuleringsregeling Energieneutraal. De lening is voor woningeigenaren in provincie Gelderland. U kunt een lening krijgen voor 2 procent om uw huis energie neutraal te renoveren. Voorwaarde: Uw gemeente heeft een overeenkomst met de provincie Gelderland voor de uitvoering van het Fonds Energie Neutraal Renoveren.
  3. Nationaal Energiebespaarfonds. De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dakisolatie, een nieuwe HR-ketel of zonnepanelen.
  4. Groenhypotheek particuliere woningeigenaren (diverse banken). Bent u woningeigenaar en wilt u uw een nieuwe duurzame woning bouwen of uw bestaande woning energiezuiniger maken? Dan kunt u een goedkope lening of hypotheek krijgen om de bouw van uw nieuwe woning of de renovatie van uw bestaande woning te financieren, of om een energiezuinig verwarmingssysteem aan te leggen. Ook kunt u geld lenen voor duurzame technieken zoals het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen.
  5. Verder zijn er nog een aantal mogelijkheden zoals Greenloans, Duurzaamheidslening Energielabelhypotheek en de Triodos Hypotheek voor duurzame woningen. Al deze initiatieven vindt u op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.
  6. Als laatste maar zeker niet de minst belangrijke: Masters in Solar geeft zelf tot 500 euro korting per huiseigenaar bij de aankoop van zonnepanelen als u dit samen doet met mensen in uw straat. Voor alle informatie kunt u hier kijken.

Geïnstalleerde zonnepanelen Wageningen

Tot nu toe heeft Masters in Solar vele tientallen systemen in Wageningen geïnstalleerd (kijk hier voor meer informatie). Drie hiervan laten wij hieronder zien.

Lawickse Allee zonnepanelen Wageningen

Dit is een van onze eerste systemen in Wageningen. Dit systeem is erg interessant omdat deze klant zich heel goed had verdiept in de materie en vrij kritisch was. De dakvlakken waren op en oosten en westen gericht. Door schoorstenen van de buren viel er soms schaduw op de panelen. Om een maximale opbrengst te halen werd gekozen voor Enphase mico-omvormers, die ervoor zorgen dat ieder paneel altijd optimaal werkt. In combinatie met LG zonnepanelen is dit een hele goede kwaliteit set, met 25 jaar garantie op de omvormers. De klant was en is zeer tevreden over de set, en de berekening van de opbrengst kwam bijna exact uit. “Ze kwamen snel langs, gaven advies waar we tevreden mee waren, konden duidelijke antwoorden geven op onze vragen en kwamen met een goede offerte. Spoedig daarna hebben ze 16 esthetisch mooie zonnepanelen met micro-omvormers op het dak geplaatst (8 west, 8 oost) en één jaar na installatie was de productie bijna op de kWh af exact wat ze hadden voorspeld. Als er een probleempje is staan ze direct op de stoep dus ook goede nazorg.”

 

Dennenlaan zonnepanelen Wageningen-Hoog

Op dit huis in een prachtige open plek in het bos hebben wij 24 Solar Frontier zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak. Solar Frontier zonnepanelen hebben een iets hogere opbrengst per geïnstalleerde Wp. Ook heeft schaduw minder invloed op de opbrengst bij Solar Frontier. In combinatie met SolarEdge omvormer met power-optimizers is dit systeem optimaal voor deze plek met schaduw. Ook ziet het systeem er keurig uit. De klant is dan ook dik tevreden en schreef: Alles lijkt prima te werken en het ziet er perfect uit. We waren onder de indruk van jullie inzet en vakmanschap.”.

IMG_3062

Bellefleur zonnepanelen Wageningen

Op dit mooie huis hebben wij 16 zwarte zonnepanelen van LG geplaatst in combinatie met een SolarEdge omvormer. De klant was zeer tevreden en schreef het volgende over ons: “Afgelopen zomer zijn bij ons de zonnepanelen aangelegd. Alles prima afgeleverd, precies volgens afspraak. Nog meer onder de indruk van de service waren we later: toen de internetverbinding het even liet afweten, en de opbrengst van de zonnepanelen niet werd doorgegeven, kwam er meteen een mailtje om ons daarop te attenderen. Echt super service!”

bellefleur

Wilt u ook zonnepanelen Wageningen? Neem even contact op met ons.