Masters in Solar heeft diverse zonnepanelen merken.Wij bekijken diverse merken en lezen uitvoerig de
verschillende testen die gedaan worden door de Duitse onafhankelijke bureau’s als Photon en TUV. Na dit
uitvoerige onderzoek naar de kwaliteit en prijs verhouding voegen wij deze pas toe aan ons assortiment. Gezien onze goede inkoop en kleine organisatie, bieden wij de beste prijzen op diverse zonnepanelen merken!

Onze slimme inkoop leidt tot de beste prijzen voor u!

Onze favoriete zonnepanelen merken:

Hanwha QCells zonnepanelen

Q Cells bestaat sinds 1999 is heeft haar hoofdkantoor in Bitterfeld-Wolfen, Saxony-Anhalt, Duitsland. Q Cells zonnepanelen zijn naar onze mening samen met LG de beste kwaliteit panelen die wij leveren. Q Cells werd in 2011 overgenomen door het Koreaanse Hanwha. Sindsdien worden de panelen van Q Cells nog steeds onder hun eigen naam geproduceerd met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard die ze hanteren. Ze staan bekend om hun Research en Development en hebben al vele records gebroken met hun nieuwe cel technologieën.

> Bekijk Hanwha QCells zonnepanelen

LG zonnepanelen

LG is wereldwijd bekend als grote electronica fabricant. Ze leveren hoge kwaliteit producten en hebben een goede reputatie. Ook voor LG zonnepanelen zijn ze een betrouwbaar merk. De kwaliteit van hun producten is zichtbaar in de kleine details. Iedere cel in een LG zonnepaneel wordt zowel voor als na de productie getest op vermogen en haarscheurtjes. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect LG zonnepaneel. Daarnaast is het voor de lange garantie op zonnepanelen belangrijk dat een producent financieel sterk genoeg is om de garantie waar te kunnen maken. Bij LG is dit zeker het geval. LG Electronics is verantwoordelijk voor uw LG zonnepanelen in plaats van LG Solar. Bij een faillissement van LG Solar kunt u dus nog steeds bij hen terrecht. Hier vind u de website van de zonnepanelen van LG Nederland.

LG Zonnepanelen kopen. LG Full Black, LG NEON2 Black zonnepanelen kopen, Goedkope zonnepanelen, Beste zonnepanelen, Mooiste zonnepanelen, Alternatief dunnefilm zonnepanelen, mooiste zonneopanelen, advies zonnepanelen, hoog rendement zonnepanelen. Sinds September 2015 levert LG zonnepanelen die nieuwe NEON2 zonnepanelen. Deze LG zonnepanelen hebben een heel hoog rendement. De vermogens zijn van 300 tot 320Wp. Ook is er een nieuw full-black LG zonnepaneel van 300Wp. In dit LG zonnepaneel zit de nieuwe Cello technologie verwerkt. Hierdoor werkt het paneel efficienter en ziet het er ook nog mooier uit! Van een afstand is dit LG zonnepaneel volledig zwart, vergelijkbaar met een dunne film zonnepaneel. De metalen lijnen die normaal over de cellen lopen zijn niet meer zichtbaar. De garanties zijn met 12 jaar ook hoger dan de standaard van 10 jaar.

LG zonnepanelen van Masters in Solar

LG Zonnepanelen, Zonnepanelen Den Haag, Zonnepanelen wageningen, zonnepanelen kopen wageningen, zonnepanelen installateur wageningenWij werken erg graag met LG zonnepanelen omdat het fijn is om een mooi, kwalitatief hoogwaardig systeem af te leveren. De LG zonnepanelen zien er prachtig uit en daardoor is het extra leuk om ze zo mooi mogelijk te monteren. Daarnaast zijn LG zonnepanelen ook voor ons een veilige keuze omdat wij met deze producten de garantie waar kunnen maken. In geval van een onbekend of zwak merk kan het zijn dat een fabrikant failliet is voordat de garantieperiode verlopen is. Hiermee kunnen wij de beste service verlenen. Neem contact met ons op voor de beste prijzen.

Hier ziet u een filmpje van het nieuwe LG NEON 2 zonnepaneel:

> Bekijk LG zonnepanelen

Gratis en vrijblijvend advies in de voor u beste zonne-energie merken?

Een ander merk zonnepanelen? Geen probleem!

Toch graag een ander merk? Door onze relaties met de verschillende leveranciers kunnen wij voor bijna iedere wens wel het merk vinden. Overige merken die we onder andere bieden zijn:
Bent u benieuwd welke andere merken wij ook nog voor u hebben? Neem direct contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.
Bekijk al onze blog artikelen