GSE Indak – zonnepanelen ingebouwd in uw dak

Update 21-12-21: Tijdelijk stoppen we met indak systemen door enorme drukte. Dit vereist veel meer voorbereiding en montagetijd. GSE indak is een zonnepanelen montage systeem waarbij de zonnepanelen in het dak worden geplaatst. De zonnepanelen zorgen in plaats van de dakpannen voor de waterdichtheid. GSE indak is een veel gebruikt montagesysteem. Hiermee bent u verzekerd van een waterdichte constructie. In tegenstelling tot veel andere "indak" zonnepanelen montage systemen liggen de zonnepanelen bij het GSE indak systeem echt netjes tussen de dakpannen. Dus niet hoger. Op de onderstaande foto's kunt u zien hoe mooi dat is (klik op de foto om hem in groot formaat te zien). In dit artikel kunt u meer lezen over indak zonnepanelen bij een andere klant. foto websitewebsite 12016-05-13 11.18.05website 3

Voordelen GSE indak

  • De mooiste oplossing voor zonnepanelen op uw dak. Veel van onze klanten krijgen complimenten van hun buren.
  • Zonnepanelen liggen gelijk met de dakpannen
  • Snelle en professionele montage (max. twee dagen werk)
  • Verhoging van de waarde van uw huis
  • Slechts 10-20 procent extra kosten ten opzichte van een "normaal" systeem

Prijzen van GSE indak

De prijs van het systeem kost 96 euro excl. btw per paneel. Daarnaast komen er nog kosten bij voor de langere montage. Een systeem van 10 tot 20 panelen is in twee dagen geïnstalleerd.

Hoe ziet de installatie er uit?

Eerst worden alle dakpannen verwijderd. Daarna worden op de juiste plekken latten geschroefd. Eventueel wordt er dampfolie geplaatst (afhankelijk of dit er al zit of niet). Op de onderste rij pannen komt een rand van loodvervanger, zoals u ook onder dakramen en dakkapellen ziet. Daarna worden de plastic bakken vastgeschroefd op de latten. De bekabeling en eventuele optimizers of micro omvormers worden dan geplaatst. Daarna worden de zonnepanelen gemonteerd.  Als laatst worden de zwarte aluminium goten links, rechts en boven de panelen geplaatst. Het geheel zorgt zo voor een goede afwatering, ook in het geval van hevige stortbuien. Neem contact met ons op voor een offerte en een eventueel bezoek op locatie.  
Published on: 22 augustus 2016 Door: woutermol