Kennisbank

Collectieve zonnepanelen straatactie
Doe het zelf

Straatactie zonnepanelen collectief

Koop nu zonnepanelen met de buurt, bespaar honderden euro’s en houd het straatbeeld netjes met dezelfde zonnepanelen.

U wilt graag zonnepanelen aanschaffen en lijkt het leuk om dit met meerdere mensen uit de straat te doen. Vorig jaar ….

Lees verder »
LG NEON 2 Black 320 Wp, Zonnepanelen kopen. LG Full Black, LG NEON2 Black zonnepanelen kopen, Goedkope zonnepanelen, Beste zonnepanelen, Mooiste zonnepanelen, Alternatief dunnefilm zonnepanelen, mooiste zonneopanelen, advies zonnepanelen, hoog rendement zonnepanelen.
Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen – hoge kwaliteit

Bij ons kunt u zonnepanelen kopen van het merk LG en Q.Cells (klik hier voor de prijzen). Koop LG zonnepanelen en bespaar direct op uw elektriciteit. LG panelen hebben de beste kwaliteit. De LG panelen zijn een goede combinatie van Duits ontwerp en Koreaans fabricatie. LG maakt de eerste claim van volledig CO2 neutrale zonnepanelen. De zonnepanelen van LG zijn volledig zwart. Ook het montagemateriaal is helemaal zwart.

Lees verder »
Zonnepanelen

Zonnepanelen in Wageningen en omgeving

Wij zijn Masters in Solar. Een jong bedrijf opgericht door twee ingenieurs uit Wageningen, Jonathan en Wouter. Wij ontwerpen het complete systeem van de zonnepanelen en verzorgen ook zelf de installatie (kijk in onze fotogalerij voor onze laatste projecten). Wij werken in heel Nederland maar onze meeste projecten zijn in Wageningen, Ede, Bennekom, Rhenen, Renkum, Veenendaal. Doordat we het hele proces van inkoop, verkoop en installatie zelf te doen werken we erg efficiënt en kan de prijs laag blijven (bekijk hier onze producten en prijzen). Juist in de zonnepanelenbranche is de prijs belangrijk aangezien de zonnepanelen terugverdient moeten worden.

Lees verder »
Zonnepanelen bedrijven, Zonnepanelen boerderijen. Beste zonnepanelen, zonnepanelen kopen, subsidie bedrijven zonnepanelen, hoge kwaliteit zonnepanelen
Financiering en subsidie

Subsidie op zonnepanelen voor bedrijven

De overheid stimuleert bedrijven om te investeren in zonne-energie. Wanneer u zakelijk investeert in zonnepanelen (installatie) kunt u mogelijk gebruikmaken van subsidies en fiscale voordelen. Daarmee kan de terugverdientijd op de investering aanzienlijk worden verlaagd. Om die reden raden wij u aan om uw investering uitgebreid te (laten) onderzoeken op de mogelijkheden. Wij werken samen met een specialist op het gebied van subsidies en fiscale regelingen, waaraan u deze werkzaamheden (eventueel) op basis van ‘no-cure, no-pay’ kunt uitbesteden.

Lees verder »