Kennisbank

Collectieve zonnepanelen straatactie
Doe het zelf

Straatactie zonnepanelen collectief

Koop nu zonnepanelen met de buurt, bespaar honderden euro’s en houd het straatbeeld netjes met dezelfde zonnepanelen.

U wilt graag zonnepanelen aanschaffen en lijkt het leuk om dit met meerdere mensen uit de straat te doen. Vorig jaar ….

Lees verder »
LG NEON 2 Black 320 Wp, Zonnepanelen kopen. LG Full Black, LG NEON2 Black zonnepanelen kopen, Goedkope zonnepanelen, Beste zonnepanelen, Mooiste zonnepanelen, Alternatief dunnefilm zonnepanelen, mooiste zonneopanelen, advies zonnepanelen, hoog rendement zonnepanelen.
Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen – hoge kwaliteit

Bij ons kunt u zonnepanelen kopen van het merk LG en Q.Cells (klik hier voor de prijzen). Koop LG zonnepanelen en bespaar direct op uw elektriciteit. LG panelen hebben de beste kwaliteit. De LG panelen zijn een goede combinatie van Duits ontwerp en Koreaans fabricatie. LG maakt de eerste claim van volledig CO2 neutrale zonnepanelen. De zonnepanelen van LG zijn volledig zwart. Ook het montagemateriaal is helemaal zwart.

Lees verder »
Zonnepanelen

Zonnepanelen in Wageningen en omgeving

Wij zijn Masters in Solar. Een jong bedrijf opgericht door twee ingenieurs uit Wageningen, Jonathan en Wouter. Wij ontwerpen het complete systeem van de zonnepanelen en verzorgen ook zelf de installatie (kijk in onze fotogalerij voor onze laatste projecten). Wij werken in heel Nederland maar onze meeste projecten zijn in Wageningen, Ede, Bennekom, Rhenen, Renkum, Veenendaal. Doordat we het hele proces van inkoop, verkoop en installatie zelf te doen werken we erg efficiënt en kan de prijs laag blijven (bekijk hier onze producten en prijzen). Juist in de zonnepanelenbranche is de prijs belangrijk aangezien de zonnepanelen terugverdient moeten worden.

Lees verder »
Zonnepanelen bedrijven, Zonnepanelen boerderijen. Beste zonnepanelen, zonnepanelen kopen, subsidie bedrijven zonnepanelen, hoge kwaliteit zonnepanelen
Financiering en subsidie

Subsidie op zonnepanelen voor bedrijven

De overheid stimuleert bedrijven om te investeren in zonne-energie. Wanneer u zakelijk investeert in zonnepanelen (installatie) kunt u mogelijk gebruikmaken van subsidies en fiscale voordelen. Daarmee kan de terugverdientijd op de investering aanzienlijk worden verlaagd. Om die reden raden wij u aan om uw investering uitgebreid te (laten) onderzoeken op de mogelijkheden. Wij werken samen met een specialist op het gebied van subsidies en fiscale regelingen, waaraan u deze werkzaamheden (eventueel) op basis van ‘no-cure, no-pay’ kunt uitbesteden.

Lees verder »
Zonnepanelen op scholen, lesmateriaal zonnepanelen kinderen, goedkope zonnepanelen scholen, advies zonnepanelen scholen, professioneel advies zonnepanelen, goedkope zonnepanelen
Zonnepanelen

Zonnepanelen op scholen

Zonnepanelen op scholen zijn zeer interessant voor zowel de energiebesparing die het geeft als de educatieve waarde die ze toevoegen. Om scholen te helpen hebben wij ons verdiept in het hele proces vanaf het eerste idee tot financiën, verzekeringen, en het plaatsen op het dak. Uit ons onderzoek bleek dat veel scholen geïnteresseerd zijn maar dat het een lastig proces is om tot uitvoering te komen. Er zijn teveel verschillende leveranciers en installateurs van zonnepanelen. Voor de financiering zijn zoveel verschillende constructies bedacht dat door de bomen het bos niet meer te zien is. Ook is er vaak weinig geld en tijd beschikbaar. Onze missie is om het voor scholen makkelijk en overzichtelijk te maken.

Lees verder »
zonnepanelen weegbree, Krimpen aan den IJssel, zonnepanelen schuin dak, beste zonnepanelen, rendement zonnepanelen, Rotterdam zonnepanelen, zonnepanelen montage, montagemateriaal zonnepanelen, omvormer zonnepanelen, LG zonnepanelen kopen
Doe het zelf

Installeren zonnepanelen praktijkvoorbeeld

Masters in Solar verzorgt voor u de installatie van zonnepanelen. Een overzicht van de montagekosten vind u bij prijzen zonnepanelen. In dit artikel wordt een praktijkvoorbeeld gegeven van het installeren van zonnepanelen op een schuin dak en op een plat dak. De installatie van zonnepanelen is een lastige klus maar sommige van onze klanten kiezen ervoor om de installatie van de zonnepanelen zelf te doen. Dit artikel helpt u stap voor stap door de installatie. Wilt u zelf uw zonnepanelen installeren en u heeft ze bij ons gekocht, dan kunt u ons altijd bellen met vragen.

Lees verder »