Laadpaal elektrische auto

Wanneer u een elektrische auto (Electrical Vehicle EV) rijdt moeten de batterijen van de auto opgeladen worden. Dit kan al op veel plekken in Nederland, maar ook bij u thuis of bij uw bedrijf of werkgever is het fijn om een oplaadpunt te hebben. U zoekt:
  • Een betrouwbare installateur voor laadpalen of oplaadpunten voor uw elektrische auto.
  • De beste kwaliteit.
  • Een combinatie met zonnepanelen.

Installateur voor laadpalen elektrische auto

Laadpaal elektrische auto 2Masters in Solar is gecertificeerd Rolec Electrical Services laadpaal dealer/installateur. Wij kopen de laadpalen bij Libra Energy B.V. die exclusief dealer is van Rolec EV laadpalen. Libra is een gerenommeerde groothandel van PV systemen, windenergie, batterijen opslagsystemen en nu ook oplaadsystemen voor EV. Rolec heeft al meer dan 30.000 laadpunten gefabriceerd en hebben aan veel bekende autofabrikanten EV oplossingen geleverd zoals aan Jaguar, Landrover, BMW et cetera. Daarnaast hebben veel autofabrikanten zoals Renault, Mitsubishi, Nissan, Volkswagen en Volvo de Rolec EV laadapparatuur van Rolec gecertificeerd. Er bestaan meerdere type laadpalen van het merk Rolec. Ook voor elk type stekker, type 1 of 2 heeft Rolec een model / stekker-naar-stekker oplaadkabels. Zowel voor u thuis al bij u op de zaak zijn er laadpalen. Denk ook bijvoorbeeld aan laadpalen met een geïntegreerd betaalsysteem. Afhankelijk van uw situatie kiest u het type en vermogen van de laadpaal (hoofdaansluiting, het type auto dat u heeft en de tijd waarin u uw auto wilt of kan opladen). Bekijk hier de folder van Rolec met de verschillende types oplaadpalen.

Zonnepanelen icm laadpaal elektrische auto

Laadpaal elektrische autoIn combinatie met zonnepanelen is een laadpaal helemaal interessant. U kunt een aantal extra zonnepanelen nemen en uw auto opladen met uw eigen stroom. Stukken goedkoper en milieuvriendelijker dan rijden op benzine of diesel. Omdat sommige laadpalen hoge vermogens kunnen leveren is het wel van belang dat uw hoofdaansluiting in huis/kantoor groot genoeg is. Als uw hoofdaansluiting niet juist is kan uw netbeheerder de juiste aansluiting voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie. Opladen met een laadpaal van Rolec is erg veilig. In de kast zit een module die communiceert met de auto en bepaald hoeveel vermogen er kan worden afgegeven. Daarnaast kan de stekker niet zomaar uit de laadpaal getrokken worden als er geladen wordt, daarvoor is er een beveiliging aangebracht. Eventueel zijn er opties om het maximale vermogen dat geleverd wordt te beperken als er op andere groepen in huis veel stroom wordt verbruikt. Dit om te zorgen dat de hoofdzekering er niet uit gaat als er bijvoorbeeld ook gekookt wordt. Wij voorzien u graag van advies. Bij Masters in Solar bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een veilige en betaalbare laadpaal. Om te bepalen welke laadpaal het beste bij u past kunt u hier contact met ons opnemen.
Published on: 03 mei 2016 Door: woutermol