SolarEdge HD Wave omvormer

De HD Wave omvormer is vanaf nu leverbaar! SolarEdge heeft een nieuwe revolutionaire technologie ontwikkeld die de maat van de omvormer drastisch reduceert (kijk hier voor de brochure). Omvormers waren tot nu toe zwaar en groot (540 x 315 x 172 mm voor een standaard SolarEdge omvormer). De maat en het gewicht van de nieuwe SolarEdge HD Wave omvormer wordt meer dan gehalveerd. Door slimme elektronica kunnen veel onderdelen kleiner en lichter gemaakt worden. Ondanks de kleinere maat van de SolarEdge HD wave omvormer is de efficiëntie hoger geworden (99 procent). Deze ontwikkeling wordt ook wel vergeleken met de omslag van de ouderwetse televisie met een beeldbuis naar de huidige flat screen televisie.

Wat is de SolarEdge HD Wave technologie?

Een groot deel van het gewicht van de huidige omvormers wordt bepaald door grote spoelen en koelelementen. In de nieuwe SolarEdge HD Wave omvormer worden deze spoelen en standaard condensators vervangen door elektronica zoals dunne film condensators en switches die de sinus golf maken. Er is dan alleen een hele kleine spoel (16x kleiner) nodig om een perfecte sinus te maken. SolarEdge HD Wave, SolarEdge omvormers, HD Wave technologie, SolarEdge optimizers, power-optimizers, beste omvormers, hoge kwaliteit omvormers Door de efficiënte elementen is er ook 2,5 keer minder koeling nodig. Deze omvormer heeft bijna 2x minder verliezen dan de omvormers die nu op de markt zijn. SolarEdge HD Wave, SolarEdge omvormers, HD Wave technologie, SolarEdge optimizers, power-optimizers, beste omvormers, hoge kwaliteit omvormers Deze uitvinding zorgt ervoor dat omvormers zich komende jaren kunnen blijven ontwikkelen en steeds kleiner en efficiënter zullen worden. SolarEdge zet zich met deze uitvinding nog sterker in de markt!

Wanneer kunt u de nieuwe SolarEdge HD Wave omvormer kopen?

Nu! Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Kijk hier voor meer informatie en de prijzen van de SolarEdge omvormers.
Published on: 23 november 2015 Door: woutermol