Zonnepanelen voor grote daken en boerderijen

  • U heeft een groot dak waarop u veel zonnepanelen kwijt kunt.
  • U wilt de beste prijs/kwaliteit verhouding zodat u uw investering snel terugverdient en verzekerd bent van een lange, onderhoudsvrije levensduur.
  • U zoekt een hard werkende professionele partij die snel levert wat ze beloven.

Goedkope hoge kwaliteit zonnepanelen

Q Cells Anti PIDOm grote systemen goedkoop aan te kunnen bieden is de prijs van de zonnepanelen erg belangrijk. Vaak betekent dit, dat je goedkope Chinese/Aziatische zonnepanelen krijgt. Met het Duitse QCells leveren wij de beste kwaliteit producten voor een hele lage prijs. Speciaal voor grote commerciële systemen gebruiken wij dit zonnepaneel: Q Cells Q.PRO-G4 (265 Wp). Vorig jaar won QCells de “Solar industry award 2015” omdat ze een revolutionaire productiemethode hebben ontwikkeld waardoor de productie kosten flink omlaag konden. Verder heeft dit paneel een hele hoge opbrengst. Dit paneel is de vierde generatie Q.Pro zonnepanelen waarbij de voorlopers in 2013 en 2014 bij PHOTON de hoogste opbrengst haalden in de categorie voor polykristallijne zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben 12 jaar productgarantie.

De beste omvormer voor een lage prijs

SolarEdge-omvormerDe beste omvormer in vrijwel iedere situatie is SolarEdge. Deze omvormer maakt gebruik van optimizers waardoor de zonnepanelen altijd optimaal werken, en je per paneel precies kunt zien hoe hoog de productie is.

  • SolarEdge levert een hogere opbrengst per jaar.
  • Ze geven 12 jaar garantie op de omvormers en 25 jaar op de optimizers.
  • Bij een probleem zoals brand of kortsluiting schakelt de omvormer automatisch uit.
  • De omvormer gaat veel langer mee doordat hij altijd op een vast voltage werkt. De optimizers regelen dit voltage.
  • Voor de levensduur van het systeem is er een gratis online platform waarmee u de opbrengst per paneel kunt uitlezen.
  • Door de optimizers zijn langere strings mogelijk, waardoor er minder bekabeling nodig is. Dit bespaart veel tijd en arbeid.

Ondanks al deze voordelen leveren wij dit systeem voor een scherpe prijs, vergelijkbaar met normale omvormers. Speciaal voor grote systemen heeft SolarEdge een P600 optimizer ontwikkeld voor twee panelen per optimizer. Dit bespaart veel kosten.

Snelle professionele montage

voedsel 2Een systeem van 120 panelen op een plat dak monteren wij in twee dagen met twee man. Door snel en efficiënt te werken besparen we veel geld op de montagekosten.

Prijs grote systemen:

Een groot systeem leveren wij compleet geïnstalleerd voor een euro per Wp of lager. Dit met de allerbeste kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Published on: 17 juni 2016 Door: woutermol